Over ons

Bonjour et Bienvenue à Délifrance Zwolle! 

Délifrance Zwolle is dé plek voor een smaakvol ontbijt, lekkere lunch of heerlijke kop koffie. Onze verse Franse broodjes en croissants, ultieme koffies, pure smoothies en roomijsjes van verse koemelk zijn een begrip in Zwolle. U vindt Délifrance in het winkelcentrum Stadshagen. Komt u binnenkort gezellig langs? Parkeren is gratis en we beschikken over een internet hotspot. 

Terras en kinderhoek
Bij mooi weer hebben wij een ruim terras met vrij uitzicht op het Twistvlietpark. En speciaal voor onze jonge gasten is er een veelzijdige kinderhoek met allerlei leuke spelletjes en spulletjes. Kunt u lekker rustig bijkletsen. 

Bezorgservice
Thuis of op het werk genieten van de lekkerste broodjes van Zwolle? Bel dan onze speciale Délífrance bezorgservice! Vanaf negen uur ’s ochtends siert de Délifrance Zwolle bezorgauto de straten van Zwolle om de lekkerste ontbijtjes te bezorgen. Ontdek zelf waarom de broodjes, croissants, sappen en zoetigheden van Délifrance Zwolle al jaren geliefd zijn! Wedden dat u niet(s) meer anders wilt?

Kwaliteit & duurzaamheid

Bij Délifrance geniet u van kwalitatief hoogwaardige producten, die met de grootste zorg zijn bereid. De producten van Délifrance worden gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. En de broodjes worden voor uw oog vers belegd. Vers betekent dus ook echt vers.

Duurzaamheid
Bij Délifrance hechten wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Milieutechnische en sociaal-economische onderwerpen maken onderdeel uit van het management en de bedrijfsvoering van Délifrance. Denk hierbij aan besparing van water en energie, milieuvriendelijke verpakkingen en optimalisering van afvalverwerking.

Ook leveranciers worden met zorg uitgekozen. Bij de selectie van leveranciers wordt naast kwaliteit tevens aandacht geschonken aan duurzaamheid. Zo ook de koffieleverancier Peeze van Délifrance, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan in de gehele keten. Koffiebranderij Peeze koopt enkel ‘duurzame koffie’ in, waarvan het merendeel het Fairtrade/Max Havelaar en BIO-keurmerk bevat.

 

Délifrance ondersteunt KiKa (Kinderen Kankervrij). Bij Délifrance kunt u KiKa-beren kopen. De opbrengst van de KiKa-beren gaat 100% naar de stichting.

Biologisch
Bij Délifrance kunt u genieten van het échte Franse brood, dat behalve lekker en vers ook nog eens heel gezond is. Sinds kort is er ook een biologisch assortiment verkrijgbaar. De biologische producten zijn gemaakt van de beste biologische ingredienten:

  • De tarwebloem is van biologische oorsprong en op molenstenen gemalen.
  • De boter is gemaakt van de melk van koeien die biologische verantwoorde voeding hebben gekregen.
  • De eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die biologisch verantwoorde voeding hebben gekregen.
  • De ruwe rietsuiker is biologisch gecertificeerd.